Friday 13 July 2012

صبحانه ایتالیایی


شاید این گمان رود که ایتالیایی ها که به غذا اهمیت بسیاری می دهند، مردمی هستند مشهور به خوردن غذاهای سنگین. شاید هم برای خوردن یک پیتزا بزرگ پنیری برای نهار و یا یک بشقاب پاستا برای شام، ترجیح میدهند صبحانه کمی بخورند. هرچند خوردن پیتزا و پاستا به عنوان صبحانه نیز برای آنها عادی است. در هر دو صورت ایتالیایی ها معمولاً یک فنجان کاپوچینو به همراه کروسانت را برای صبحانه ترجیح می دهند. اگر کیک را هم نخورند اما قهوه و انواع آن از صبحانه شان حذف نخواهد شد.