Friday 26 October 2012

طعم و مزه از گوشه و کنار دنیا در تورینو

تورینو از ۲۵ تا ۲۹ اکتبر به استقبال یکی از مهمترین رویدادهای بین المللی مربوط به مواد غذایی خواهد رفت
 
این رایحه و طعم غذاها از گوشه و کنار دنیا هستند که چنین رویداد بزرگی به نام از زمان آغاز کار خود Salone del Gusto . را در شهر تورینو پدیدار می آورند del Gusto یعنی از سال ۱۹۹۶ ، قادر بوده توجه بین المللی را به مواد غذایی به عنوان یک فرهنگ و به عنوان یک ارزش مطلق که قابل احترام هستند، جلب کند . که برنامه دیگری هست که ، terra madre و salone del gusto امسال هدف از ادغام از سراسر جهان تولیدکنندگان و صنعت گران متفاوت را پذیرا هست، این است که علاوه بر معرفی تنوع و تفاوت های وابسته به غذا و پخت و پز در هر قاره با هدف لذت بردن از غذا توجه ما مصرف کنندگان را به آنچه می خوریم و تولید کنندگان را به آنچه تولید میکنند جلب کنند . و به همین دلیل است که از زنان و مردانی که در کشت، رشد و تبدیل مواد غذایی در سراسر جهان، در مناطقی که این غذاها به دنیا می آیند و دارای ریشه های عمیق هستند دعوت کرده تا از آگاهی آنها بهره ببرند . مشارکت کشورهای دیگراز سایر نقاط جهان که محصولات مناطق خود را به نمایش گذشته اند به بازدید کنندگان فرصت چشیدن و خریدن این محصولات را نیز داده . هزاران شرکت کننده از بیش از ۱۵۰ کشور مختلف .و این تصادفی نیست که در کنار غرفه تایلند که مشغول تهیه غذاهای مخصوص خود هستند غرفه هند را دیده در حال پختن باربکیو، استرالیا در کنار آشپزان فلسطینی و سر آشپز اسرائیلی. نمایشی از طعم ،عطر و چاشنی های گوناگون که در بعضی موارد خلاقانه دست به ابتکار های نو زده و گاهی به  سنت های دیرین پایبند بوده اند . هر چند که امسال رایحه ایرانی در این رویداد به مشام نمیرسد ، اما سالیان قبل ایران نیز
مهمان این اتفاق بزرگ بوده است.