پنیری
خوشمزه از شیر گاو است که نام آن از منطقه Brie در شمال فرانسه جایی که اولین بار تولید شده است نشات گرفته شده
است.این پنیر با افزودن مایه ماست به شیر خام عمل آوری
میشود،سپس در قالب ریخته شده ، به مدت بیست ساعت آبگیری شده ، نمک افزود میشود و
تا مدت پنج یا شش هفته بعد آمادهٔ مصرف میشود.عطر و طعم پنیر ملایم و شیرین است که هرچه مسنتر
شود طعمی قویتر خواهد داشت و اگر مدت زیادی از تولید آن گذشته باشد طعمی ناخوشایند
مانند آمونیاک خواهد داشت.این پنیر با بافت درونی نرم و پوسته بیرونی سفید
رنگ و سفت تری دارد که گاهی مردم نمیدانند این پوسته قابل خوردن است یا نه، در
حالی که این پوسته به طعم پنیر مزهٔ خوش طعمی میافزاید.این پوستهی خارجی کپک طبیعی شیر پاستوریزه نشده
گاو است.در صورتی که از شیر پاستوریزه استفاده شود باید
از طریق تزریق آنزیمهای مصنوعی کپک تولید شود که طعم پنیر ملایمتر خواهد بود و مدت
عمل آوری یک تا دو ماه خواهد بود. این پنیر به عنوان پنیر صبحانه و دسر همراه میوه
مانند گلابی و انگور سرو میشود که پخت شدهٔ پنیر هم، طعم دلچسبی نیز دارد.پیشنهاد میکنم حتما یک بار این پنیر را امتحان
کنید.!!!